Siirry sisältöön

Suolaiset:

Härkäpastramia ja tattikreemiä L 4,50 €

Savupororieskarulla L 3 €

Siianmätiä (Koskela, Lohtaja) ja Kentalan luomutilan siemennäkkäriä L 4 €

Rukiiset Lestijärven muikut (3 kpl) ja sitruunamajoneesi L 3,50 €

Paikallista kylmäsavukalaa (Koskela, Lohtaja) talon mallasleivällä 4,50 €

Punajuuri-härkäpapupyörykkä ja hernedippi M, G 3,50 €

Metsäsienipiiras L 2,50 €

Makeat:

Pannacottaa ja karpalomelbaa L, G 2,50 €

Marjainen pavlova 2,50 €

Ruismacaron 1 €

Pieni porkkanaleivos 2 €

Kahvi/tee 2,50€/hlö

Alkoholittomaksi juomaksi suosittelemme Halsuan viinitilan Everstin poreilevaa, 18 €/plo.

G= gluteeniton

L= laktoositon

VL= vähälaktoosinen

M= maidoton

Hinnat ovat kappalehintoja ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Minimilaskutus 10 palaa/laatu

Pitkään cocktailtilaisuuteen suositellaan valittavaksi yleensä noin 3–6 erilaista suolaista ja 1–2 makeaa palaa. Suolaisia

cocktailpaloja 2 palaa/laatu/hlö.

Lyhyempään ns. minglaustilaisuuteen (noin 1–1,5 h) suositellaan valittavaksi yleensä noin 3 erilaista cocktailpalaa

omien mieltymysten mukaan.

Valitettavasti ei voida taata täyttä puhtautta allergeenien suhteen tuotteille, sillä keittiössä käsitellään mm. tavallisia jauhoja ja pähkinää.