Suolaiset:
Härkäpastramia ja tattikreemiä L 4,50 €
Savupororieskarulla L 3 €
Siianmätiä (Koskela, Lohtaja) ja Kentalan luomutilan siemennäkkäriä L 4 €
Rukiiset Lestijärven muikut (3 kpl) ja sitruunamajoneesi L 3,50 €
Paikallista kylmäsavukalaa (Koskela, Lohtaja) talon mallasleivällä 4,50 €
Punajuuri-härkäpapupyörykkä ja hernedippi M, G 3,50 €
Metsäsienipiiras L 2,50 €
Makeat:
Pannacottaa ja karpalomelbaa L, G 2,50 €
Marjainen pavlova 2,50 €
Ruismacaron 1 €
Pieni porkkanaleivos 2 €
Kahvi/tee 2,50€/hlö
Alkoholittomaksi juomaksi suosittelemme Halsuan viinitilan Everstin poreilevaa, 18 €/plo.
G= gluteeniton
L= laktoositon
VL= vähälaktoosinen
M= maidoton
Hinnat ovat kappalehintoja ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Minimilaskutus 10 palaa/laatu
Pitkään cocktailtilaisuuteen suositellaan valittavaksi yleensä noin 3–6 erilaista suolaista ja 1–2 makeaa palaa. Suolaisia
cocktailpaloja 2 palaa/laatu/hlö.
Lyhyempään ns. minglaustilaisuuteen (noin 1–1,5 h) suositellaan valittavaksi yleensä noin 3 erilaista cocktailpalaa
omien mieltymysten mukaan.
Valitettavasti ei voida taata täyttä puhtautta allergeenien suhteen tuotteille, sillä keittiössä käsitellään mm. tavallisia jauhoja ja pähkinää.